نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

تخم‌مرغ شش عدد
آرد سفيد 150 گرم
آب‌جوش دو قاشق غذاخوري
شكر 150 گرم
وانيل نصف قاشق چايخوري
بيكينگ‌پودر يك قاشق مرباخوري

کیک خامه ای با مارمالاد

کیک خامه ای با مارمالاد

طرز تهيه

ابتدا زرده و سفيده تخم‌مرغ را جدا كرده، سفيده را هم مي‌‌زنيم و زرده را در ظرفي جداگانه با شكر مخلوط مي‌‌كنيم تا به صورت كرم رنگ در بيايد، وانيل را اضافه كرده و هم مي‌‌زنيم. آب‌جوش و سفيده را به مواد اضافه كرده، آرام هم مي‌‌زنيم. بيكينگ‌پودر و آرد سفيد الك شده را افزوده و هم مي‌‌زنيم. مواد را داخل قالبي كه در آن كاغذ روغني گذاشته‌ايم ريخته و در فري كه يك ربع قبل روي درجه 180 سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌‌گذاريم. بعد از 20 دقيقه كيك را امتحان مي‌‌كنيم تا پخته باشد. كيك را از فر خارج مي‌‌كنيم تا سرد شود. بعد از اینکه این کیک اسفنجی آماده شد ،خامه ساده را با پودر شكر و خامه قنادي (شيرين‌شده) به نسبت يك به سه هم مي‌‌زنيم تا فرم بگيرد وقتي كه خامه فرم گرفت كيك را از وسط نصف كرده و روي دو نيمه را خامه مي‌‌زنيم. در وسط كيك مي‌‌توان از كمپوت دلخواه هم استفاده كرد. نيمه دوم را روي قسمتي كه كمپوت را گذاشته‌ايم مي‌‌گذاريم و روي كيك را مارمالاد مي‌‌ماليم.

براي تزئين كيك از خامه قنادي ،خامه ساده ،مارمالاد ،كمپوت (ميوه دلخواه) وپودرشكر استفاده می کنیم.



:: موضوعات مرتبط: انواع کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 54
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم براي كيك:
تخم مرغ=4 عدد
وانيل=1 قاشق مرباخوري
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
شير=1 ليوان
آرد=2 ليوان
روغن=1 ليوان
آبليمو=1 قاشق غذاخوري
پوست ليمو رنده شده=1 قاشق چايخوري
پودر كاكائو=4 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي كرم شكلات:
شير=1 و 2/1 ليوان
شكلات صبحانه=1 ليوان


طرز تهيه:
1. در ظرفي تخم مرغ+وانيل+آبليمو+رنده پوست ليموترش را همزن برقي خوب بزنيد.
2. شكر و روغن را به مواد اضافه كرده خوب هم بزنيد سپس بقيه مواد كيك را به مواد اضافه كرده با قاشق چوبي مواد را هم بزنيد.
3. ظرف مخصوص كيك را چرب كرده كمي آرد بپاشيد سپس مخلوط را در ظرف ريخته و ظرف را به مدت 45 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد در فري كه از قبل گرم كرده ايد بگذاريد تا كيك بپزد و روي آن طلايي رنگ شود. كيك را ابتدا به مدت نيم ساعت با حرارت پايين و سپس با حرارت بالا بپزيد تا كيك پف كند.
4. براي تهيه كرم شكلات ابتدا شير را در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد سپس شكلات صبحانه را به آن اضافه كرده بگذاريد مواد كمي بجوشد .مواد را روي حرارت هم بزنيد تا كمي غليظ شود.
5. كيك را پس از خنك شدن از ظرف خارج كرده روي آن را با قاشق كرم شكلات بكشيد. روي كيك را مي توانيد با بادام خرد شده تزئين كنيد.
6. كيك را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.



:: موضوعات مرتبط: انواع کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 65
|
تعداد امتیازدهندگان : 19
|
مجموع امتیاز : 19
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

برای شش تا هشت نفر:
▪ آرد سفید ۱۵۰ گرم
▪ شکر ۱۵۰ گرم
▪ خامه ۲۰۰ گرم
▪ تخم‌مرغ یک عدد
▪ کاکائو یک قاشق سوپخوری
▪ میوه با سلیقه خودتان، کمپوت زردآلو، توت‌فرنگی و کیوی
▪ شیره مربای زردآلو و توت‌فرنگی
▪ پودر نارگیل

کیک میوه

طرز تهیه

ابتدا کرم کیک را تهیه می‌کنید بدین طریق که سفیده و زرده تخم‌مرغ را جدا جدا در ظرفی ریخته و به هم می‌زنیم، سپس شکر، کاکائو و کمی وانیل به عنوان اسانس به زرده تخم‌مرغ هم زده شده اضافه می‌کنیم و با سفیده که قبلا زده‌ایم مخلوط و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و خوب به هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شوند. پس از این مرحله مایه را در قالب ریخته و در فر می‌گذاریم، پس از آنکه آماده شد، از فر خارج می‌‌کنیم و روی آن و کنارش را با شیره مربا زردآلو یا توت‌فرنگی به دلخواه کاملا می‌پوشانیم و روی آن پودر نارگیل می‌ریزیم و به مدت یک دقیقه، توجه داشته باشید! تنها یک دقیقه در فر می‌گذارید تا مربای روی کیک خودش را بگیرد، سپس کیک را از فر بیرون می‌آورید و با توت‌فرنگی، زردآلو و کیوی آن را تزئین می‌کنید، یا با هر میوه‌ای که تمایل داشتید، مثلا به جای توت‌فرنگی می‌توانید از سیب استفاده کنید.

 



:: موضوعات مرتبط: انواع کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

كره نرم‌شده 125 گرم
شير يك چهارم پيمانه
آب پرتقال يك چهارم پيمانه
تخم‌مرغ دو عدد
شكر 3/4 پيمانه
آرد يك‌ونيم پيمانه
بيكينگ‌‌پودر يك‌ونيم قاشق چايخوري
پوست رنده‌شده پرتقال يك قاشق سوپخوري

اين كيك جزو كيك‌هايي است كه سريع آماده مي‌شود. بنابراين همه مواد كيك بايد به دماي محيط رسيده باشد، يعني نيم ساعت خارج از يخچال قرار گيرد سپس استفاده شود.

کیک پرتقالی

کیک پرتقالی

طرز تهيه

همه مواد كيك را از ابتدا تا انتها داخل كاسه همزن ريخته و ابتدا با دور كند همزن مي‌زنيم تا كمي مخلوط شوند، سپس دور همزن را متوسط كرده و مي‌ز‌نيم تا مواد تغيير رنگ دهد. قالب گرد 20 سانتي‌متر قطر را چرب و آردپاشي كرده، مواد را درون آن مي‌ريزيم و در فر 180 سانتي‌گراد حدود 50 دقيقه مي‌پزيم.


مواد لازم رويه

شكر چهار قاشق سوپخوري

آرد ذرت سه قاشق سوپخوري

آب‌ پرتقال دو پيمانه

كره 50 گرم

پوست‌ پرتقال رنده‌شده يك قاشق چايخوري

طرز تهيه رويه

 

همه مواد را به غير از كره در آب پرتقال حل كرده بعد روي حرارت ملايم هم مي‌زنيم تا غليظ شود. آن‌گاه از روي حرارت برداشته و بلافاصله كره و پوست پرتقال رنده‌شده را اضافه كرده و مي‌گذاريم خنك شود.

نكته

1- مي‌توانيم اين كيك را بدون رويه هم سرو كنيم. در اين صورت هم كيك بسيار خوشمزه‌اي مي‌شود.

2- مي‌توانيم مقداري ميوه خشك رنگي را آردي كنيم و در آخر با مواد مخلوط كنيم كه زيباتر شود.




:: موضوعات مرتبط: انواع کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 77
|
تعداد امتیازدهندگان : 23
|
مجموع امتیاز : 23
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد